Egészség és természettudatos táplálékkészítés

Életem egyik legfontosabb küldetésének azt érzem, hogy segítője lehessek minden olyan embertársamnak, aki nyitott a könnyen emészthető, könnyen elkészíthető növényi-, ám mégis teljes tápértékű, természetes és egészséges táplálkozást mindennapi életének részévé tenni.

Mostanra elmondhatom, hogy több éve gyakorlom a szabadon áramlás nevű teremtői létem és hatalmas boldogság lelkemnek az, hogy az elmúlt évtizedben több száz embernek tudtam segíteni harmóniába rendezni életét annak köszönhetően, hogy táplálkozásuk rendbetételével ki tudtak bomlani test-lélek-szellem szinten egyaránt elakadási gócpontjaik!

Közülük az elmúlt másfél esztendő leforgásában számomra egyik legcsodálatosabb átalakulási és újrateremtődési példát hozó esetcsomagot említeném, melyben három olyan kedves hölgy ismerősöm is gyermekáldásban részesülhetett, akik emésztőrendszerük problémáival párhuzamosan - és minden jel szerint annak is köszönhetően - sok éve próbálkoztak sikertelenül párjukkal szerelemgyermeküket megfoganni.

Egyikük életének oly fontos részévé vált ez az általam is használt táplálkozási forma, hogy ma már otthonában az enyémhez is nagyon hasonlító összetételi formát öltött ételek-italok kínálatával működtet időnként lakáséttermet Budapesten.

Veletek közösen felépített, interaktív előadásom, ismertetőm az akár ezen gyermekáldást segítőhöz hasonló "energetikai csodákat" is eredményezni képes természet- és egészségtudatos ételkészítési formáról szól majd: azokat az elemeit kiemelve, melyekre ott és akkor leginkább kíváncsiak lesztek.

Amit viszont már itteni ismertetőmben fontosnak érzek kiemelni: az, hogy ezek az életenergiát adó ételek, italok minden konyhában könnyen elkészíthetők és alapanyagaik aránylag könnyen be is szerezhetők.

Persze azért nyilvánvaló tény az is, hogy ha vegyszermentesen termesztett alapanyagokban gondolkodunk, akkor a beszerzési, vagy saját termesztési források megléte, vagy meg nem léte alaposan befolyásolhatja azt, hogy mennyire könnyű kevés és olcsó alapanyagú étellel a hozzánk leginkább illeszkedő tápanyag mennyiséget és minőséget vinnünk szervezetünkbe.

Ám tapasztalatom azt is mutatja, hogy a vegyszermentesen termesztett élelmiszernövény meglétével egyenlő értékrendű az is, hogy miként készítjük elő és miként párosítjuk az alapanyagokat - no meg a legfontosabb, hogy milyen energetikai állapotban: gondolatokkal, érzésekkel feltöltődve alkotjuk egésszé a táplálék névvel illetett ételeinket, italainkat.

Ezen 4 órás időtartamú, interaktív tanfolyamom ugyan elméleti alapokat kínál majd nektek elsősorban, de a helyszínre viszek majd olyan nyers-vegán kóstolókat is, melyeket Ti is könnyen elkészíthettek otthon aszalóval, vagy légkeveréses sütővel.

Fogok készíteni nektek zöld turmixot és mákcsíra tejet is, melyek külön-külön és együtt is nagyon komoly segítői lehetnek mindennapi életetek energetikai feltöltésének, szervezetetek folyamatos tisztításának, lelketek-szellemetek szabadon áramlásának.

A tanfolyam díja: 8000Ft, mely magában foglalja a kóstolókat és a tanfolyam ismeret anyagának és néhány otthon is könnyen elkészíthető, egészséges, teljes tápértékű növényi étel receptjének nyomtatott verzióját is.

Nagy szeretettel várlak benneteket!

Révász Péter

Egészség- és természettudatos táplálékkészítő


© 2018 Irisz BarátiKör. Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el